blank

blank
blank
blank

blank

Lähtöpaikat

Virttaan Eräveikkojen maja ja Säkyläntie P-alue

Eräveikkojen maja on Virttaalta Säkylään mentäessä n. 2 km tien oikealla puolella. Tien vieressä on erillinen P-alue, josta voit myös lähteä liikkeelle. Majaa vuokrataan. Vuokrausta koskevat tiedustelut Aarno Salonen gsm 0500 467 218.

Majalla on käytettävissä kaksi saunaa, pesutilat ja keittiö.

 

Isonsuon P-alue

Säkylästä tultaessa tien 213 varressa Oripään rajan läheisyydessä on P-alue, josta on yhteys ylös harjulle. Isosuo on mahdollista ylittää sekä pitkospuita että latupohjaa käyttäen. Lisätietoja antaa liikuntasihteeri Jari Aaltonen (02) 832 8342 tai 0440-456 420 jari.aaltonen(at)sakyla.fi


 

Vampulan ulkoilumaja

Vampulan hiihtomaja löytyy harjun laelta. Kantatieltä käännytään Harjuntielle, myös Säkylä - Virttaa tieltä löydät majalle Harjuntien kautta. Majalla on käytettävissä pesutilat, saliosa ja 2 keittiötä.

Majaa vuokrataan, yhteyshenkilö on Juhani Moisio 040-7707844.

 

Toimintaloman alue

Toimintaloman P-alue on Säkylä - Virttaa tien varressa. Pysäköintitilaa löytyy myöskin Kantolaavun läheisyydestä, tien pohjois- puolelta.

Yhteystiedot
Esa Lähteenmäki 0400-595 898, esa.lahteenmaki (at)toimintaloma.fi

 

Toimintaloman kotisivut


 

Alastaron Myllylähde

Alastaron Myllylähteellä voi tutustua pitkos- puita pitkin ainutlaatuiseen lehtoluontoon, nähdä hämärässä vilauksen liito-oravasta ja keittää kahvit turvekammissa. Kohde sijaitsee Virttaa-Säkylä tien varrella Alastaron ja Oripään rajalla. Pitkospuupolku alkaa tien vieressä olevalta P-alueelta.

 


blank
blank

©  Alastaro-Seura ry - Trival Oy